BEKÄNNELSE!

Jag gav fan i denna blogg och finns nu bara på www.divinebyjohanna.blogg.se, där jag driver bloggen främst i marknadsföringssyfte men även lite annat slinker in ibland. Jag kommer fortsätta att blogga där i all evig tid. Typ. Ses där? 
 
 

Förebilder och idoler

När jag var liten så syntes knappt mina tapeter. Jag har posters på spice girls, hansson, några andra snygga tjejband, klistermärken på backstreet boys och liknande över hela väggarna. Det var de som man då kallade för idoler. De som verkligen såg upp till och gillade stenhårt.
Hela begreppet "idoler" känns som det har dött ut en aning. Ungdomar byter idoler hit och dit varje vecka.

Är det någon som jag skulle vilja kalla för min idol så är det Isabella Löwengrip, för fy satan vad inspirerande den tjejen är. Hon är verkligen en förebild!
Vad jag ville komma till var att jag nyss satt och tittade på en av hennes föreläsningar som hon hade lagt upp i sin blogg. Gissa hur jag känner efter det? Energin bara flödar. Jag vill göra allt på en gång. Och framförallt, blogga. 

Kanske blir det några uppdateringar om dagen ändå, nu framåt! 
 
 

Isabella Löwengrip


  

2 snygga nyheter!

 
Hittas hos Divine by Johanna


Making plans

Med risk för att bli utpekad som idiot så måste jag säga att jag verkligen gillar måndagar!
Jag låter jättevirrig, jag vet. 
Men det är liksom ofta en lycklig dag. En produktiv och idéfylld dag. 
Jag har nästan börjat längta till måndagarna innan helgerna tagit slut den senaste tiden. 
Det svåra med mycket inspiration och idéer är att förverkliga dem. Jag har så mycket i huvudet och ofta kan jag klottra ner det på ett papper också och göra en planering, men det är ofta som jag inte kommer mycket längre än så, tråkigt nog. Men på måndagarna brukar jag i alla fall vara ganska produktiv. Det gillar jag!  
Izabelle Wärja för Divine

Snygga Izabelle Wärja för Divine! Vad tycks? 
Alla smycken hon bär kan ni hitta i vår webshop, Divine by Johanna .
 
 
 


RSS 2.0