Nya visitkort

Äntligen har mina nya fina visitkort anlänt! Helnöjd. Vanliga visitkort med logga på ena sidan och kontaktuppgifter på andra, men även likadana kort fast med skötselråd istället för kontaktuppgifter på ena sidan. Jag tror det blir kanon! Rätt bra nöjd med loggan är jag i alla fall. 


Jag beställde visitkorten genom Moo.com
Klickar ni in på moo genom min länk här ovanför så får ni 10% rabatt på er första order! Bra va? :) 
Rekommenderar detta då du verkligen får snygga visitkort med bra kvalitet. Det bästa är att du kan på en order(!) använda dig av upp till 50 olika baksidor på dina visitkort. Hur många dörrar öppnar inte det liksom? Hur bra som helst. Möjligheterna blir oändliga och det är bara fantasin som sätter gränsen, precis som min gjorde.. Hm.. Svart-vita, stilrena. Jag använde i alla fall 2 olika baksidor. Dock var de väldigt lika ändå... Men jag är nöjd! 


Silvernyheter

Nu är det inte långt kvar! 
Nästan alla smycken är på plats i webshopen och det är bara småpill kvar.

Tänkte att jag skulle ge er ett smakprov på en del silvernyheter som ni komma kunna handla i webshopen så fort den är lanserad! So here you go;  Produktfotografering

Ni anar inte hur mycket jobb det är med enbart produktbilderna. Att ha rätt utrustning till att ta bilderna, att veta vilka inställningar man skall använda för varje smycke, att visa smyckena från sin bästa sida och att redigera dit en vit bakgrund. 
Hade det varit ett smycke det gällde så hade det väl inte varit så farligt, men när det är smycken i drivor...! 


Vill visa er några nya tillskott i min numera stooora smyckesfamilj. Ett gäng somriga armband i härliga färger! :) 
 

Midsommar-röj!

Då har vi avverkat midsommarhelgen också. Det var inte dåligt gjort! Vi var bjudna hem till Johanna och Christofer på midsommar/inflyttningskalas. Jätte trevligt! 
Ännu en gång erkänner jag att jag är superdålig på att plocka fram kameran, sorgligt nog.
Tur att det finns andra som inte är det!
Här kommer en bild på i alla fall delar av gänget som var där! :) I väntans stund

Nu finns det gott om resurser till att skicka kan jag meddela! ;) 
Postpåsar i drivor, frimärken, snygga etiketter och smyckespåsar. Mer är på ingång!

I övrigt så är jag lite smått rastlös idag. Har gjort alla inköp som behövs göras och väntar nu bara på att allt från visitkort till färdiga smycken och smyckesdelar skall anlända. Lite långtråkigt och sådär men det får man väl bara stå ut med! 

Skissar nya smycken i väntan. Och googlar inspiration. Har gott om tid till det nu nämligen. Lite för gott om tid faktiskt. Haha.. 

Finally, a new week

Så skönt att helgen börjar gå mot sitt slut faktiskt. Det har varit fullt ös i flera dagar nu, vilket gillas, men jag saknar vardagen nu! 

I torsdags så var det kalas och firande hos Alexandra som fyllde år, med grillning och altansmys!
I fredags så börjades dagen med att gå på skolavslutning för lillebror som slutade nian nu. Detta följdes upp med firande och smörgåstårta hemma hos oss. 
Senare blev det spontant att åka på Figys utsläpp i Värnamo. Tina tog studenten i år så vi var en runda hos henne och firade också. Grattis Tina! 
Jag kom hem lagom till att R hade varit söt och grillat och dukat fram med ljus och grejor, så mysigt så. 

Lördagen gick åt till att vara på en shoppingsväng i Gislaved för att sedan åka på födelsedags och examensfirande i Gnosjö, så trevligt så, även det. 

Idag har det varit lugnt. Höll till på Liavallen i eftermiddags och kikade på Richard som spelade och Kulltorps b-lag som slog Hillerstorp med 4-1. Nu har vi avrundat kvällen med att dela en kebabpizza. Helnöjd med helgen!

Bild; Lillebrors klass på skolavslutningen.

Nej till greatdays

Just nu är jag inte alls så glad på "Greatdays". Ett upplevelseföretag. 

När jag tog studenten förra året så fick jag en upplevelse av mina små vänner. Nämligen skärmflygning. 
Jag har ju givetvis skjutit upp detta så länge som möjligt, höhö... 
Men så gick det ju ut nu den 12 juni och jag skulle då boka. 

Först och främst är det något fel på koden så jag får ringa kundtjänst och prata med tre olika personer där, inom loppet av hela den dagen! Till slut så förlänger dem det med några dagar och fixar koden så att jag skall kunna boka. Visst, fine, det var ju skitbra att de löste det till slut. 

Men till nästa problem. Då står det på värdebeviset att sista bokningsdagen är det datumet, alltså nu 17e juni som han förlängde det till. Då ringer jag för att boka och tänkte att "jag kan väl ta den inom en månad eller två typ", eller när det finns tid. 
Men nä, för då kan man inte "boka innan" utan man måste ringa samma dag som man vill flyga, och de har bara öppet lördagar och söndagar. ALLTSÅ MÅSTE JAG FLYGA NU PÅ LÖRDAG ELLER SÖNDAG ANNARS BRINNER DET INNE......! 
Blir så sur bara att det ska strula så mycket och sen stämmer inte ens det som står på värdebeviset med hur det faktiskt är. 

Nej jag rekomenderar inte greatdays.. 
Och ska ni tvungen köpa något från dem ändå så se till att boka typ ett halvår innan så de hinner med att lösa alla problem och fel...... SUR.

iZettle kortbetalning

Inte nog med att ni ska kunna betala med kort på webshopen framöver utan nu finns det även möjlighet att betala med kort "live, IRL" eller vad vi skall kalla det. 

Detta med hjälp utav en grym uppfinning vid namn iZettle. Det ni, ingen dålig bedrift! :) 

Tips till er småföretagare! 
Det kostar ingenting mer än nån ynka procent av beloppet när kortet väl dras. Prima!
http://izettle.com/se


Stilrena namnetiketter

Började dagen lite väl sent idag. Kunde verkligen inte somna förrän jätte sent inatt så jag kom inte upp förrän 9 typ. På gränsen till ångest!
Men nu är jag igång. Det är så roligt när man märker att det händer grejer och man kommer framåt i allt pill med webshopen och allt runt omkring.

Igår trillade det i både enkla namnetiketter och lite "skicka-material" i brevlådan.
Givetvis klantade jag mig och beställde fel storlek på namnetiketterna, men vad gör det.

Vill tipsa er om en sida att beställa enkla och billiga namnetiketter ifrån. De behöver ju faktiskt inte vara mer komplicerade och dyra än dessa. Man slänger ju dem ändå?
Hemsidan som säljer dem ser ut att vara från stenåldern men det gör inget för det är billigt och väldigt snabb leverans har dem också.
Nämligen www.namnetiketter.com .

Rivstart!

Jag hoppas du skall trivas!
För er som inte vet så heter jag Johanna och är 20 år. Än så länge är väl inte den här bloggen sådär superintressant och något att hänga i granen men vi får hoppas att den så småningom blir det.
Jag bloggade tidigare på spotlife men tröttnade på all den förbaskade reklamen så jag kilade över hit istället. 
Insåg dessutom att det inte fanns några vidare intressanta inlägg alls som var något vidare värda att plocka med sig hit. Vill ni mot förmodan se dem ändå så kan ni kika in på http://jjohanna.spotlife.se där min gamla blogg finns kvar.

Från och med idag kör vi stenhårt här istället.
Hoppas du vill följa med på min resa och kommer tillbaka!


RSS 2.0