Nej till greatdays

Just nu är jag inte alls så glad på "Greatdays". Ett upplevelseföretag. 

När jag tog studenten förra året så fick jag en upplevelse av mina små vänner. Nämligen skärmflygning. 
Jag har ju givetvis skjutit upp detta så länge som möjligt, höhö... 
Men så gick det ju ut nu den 12 juni och jag skulle då boka. 

Först och främst är det något fel på koden så jag får ringa kundtjänst och prata med tre olika personer där, inom loppet av hela den dagen! Till slut så förlänger dem det med några dagar och fixar koden så att jag skall kunna boka. Visst, fine, det var ju skitbra att de löste det till slut. 

Men till nästa problem. Då står det på värdebeviset att sista bokningsdagen är det datumet, alltså nu 17e juni som han förlängde det till. Då ringer jag för att boka och tänkte att "jag kan väl ta den inom en månad eller två typ", eller när det finns tid. 
Men nä, för då kan man inte "boka innan" utan man måste ringa samma dag som man vill flyga, och de har bara öppet lördagar och söndagar. ALLTSÅ MÅSTE JAG FLYGA NU PÅ LÖRDAG ELLER SÖNDAG ANNARS BRINNER DET INNE......! 
Blir så sur bara att det ska strula så mycket och sen stämmer inte ens det som står på värdebeviset med hur det faktiskt är. 

Nej jag rekomenderar inte greatdays.. 
Och ska ni tvungen köpa något från dem ändå så se till att boka typ ett halvår innan så de hinner med att lösa alla problem och fel...... SUR.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0